pexels-jean-van-der-meulen-1454804.jpg

De kracht van Mulder Tegelwerken

De kracht van Mulder Tegelwerken zit hem in het ontzorgen van begin tot eind. De korte lijntjes tijdens het gehele project zorgen voor een vlotte doorstroming van alle aspecten. Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan die we optimaal benutten.
Het ontzorgen uit zich dan ook in praktisch en adviserend meedenken met uw wensen. 
We hebben oog voor detail en verzorgen alles graag tot in de puntjes. We leveren ons werk netjes af. 
Zullen wij voor u ook aan de slag gaan?

Header laag kleur geel.jpg

Nieuwbouw

Elk huis is anders. Zo is ook elke badkamer anders. De inrichting, de kleur, de ruimte. Wij helpen u graag met het adviseren wat het beste bij u en bij u huis past. Daarom nemen we uitgebreid te tijd om uw wensen door te nemen. Door middel van een programma visualiseren wij u wensen tot een digitaal concept. Zo krijgt u al echt het gevoel bij de vormgeving van uw badkamer.
Van begin tot eind lopen we het proces met u door. Vanaf het begin van doornemen tot het monteren, tegelen en de afmontage van uw badkamer. Korte lijntjes met betrouwbare vakmensen. 

badkamer-hout-2-1
steven-ungermann-Aac7IlKnYX8-unsplash.jpg

Renovatie

En dan is het zover... uw badkamer is toe aan een renovatie. Voor veel mensen brengt dit naast stof ook stress met zich mee.
Mulder Tegelwerken weet dit en wil u daarom volledig ontzorgen van begin tot eind. Naast het ontzorgen zijn we praktisch en meedenkend zodat het proces vlekkeloos verloopt. We beginnen met het doornemen van uw wensen, het opstellen van een plan, vervolgens het demonteren, monteren, tegelen en de afmontage.

Tegelvloeren

Naast het infrezen van vloerverwarming, egaliseren wij de vloer en leggen de tegels. Hierin zijn alle verbanden die u maar kunt bedenken mogelijk. Dit varieert van tegels van 5 x 5 tot 120 x 240, volledig naar uw wens. 

pexels-daria-shevtsova-1583653.jpg
Header laag kleur geel.jpg

Renovatie

Renovatie van plafonds, leidingwerk, stukwerk en tegelwerk. 

Nieuwbouw

Advies aan kopers. Bouwen van een digitale badkamer in showroom. 

Tegelvloeren

Van frezen tot egaliseren en tegelen. Lees meer over onze mogelijkheden.

Onze werkwijze

Adviseren. Ontzorgen. Praktisch & meedenkend. Met oog voor detail. 
 

Header laag kleur geel.jpg
pexels-max-vakhtbovych-7534568.jpg