Header 1

Zo gaan wij te werk

U wilt aan de slag met een nieuwe badkamer of het renoveren van uw huidige badkamer. Maar waar moet u beginnen?
Bij Mulder Tegelwerken werken we volgens een stappenplan wat we hieronder beschrijven. 

pexels-jeshootscom-530024

Project doornemen

Allereerst gaan we met u om tafel om uw wensen en voorkeuren in kaart te brengen. We bekijken de mogelijkheden die er zijn of die we kunnen creĆ«ren. Er wordt geluisterd naar uw verhaal. Hierin zullen wij een adviserende rol aannemen. Naast een luisterend oor, bieden wij uw praktisch advies en kijken we samen naar de beste oplossingen. 

Demonteren

Het demonteren van de bestaande situatie is onderdeel van de renovatie van uw badkamer. 
Voor Mulder Tegelwerken is het belangrijk om netjes en punctueel te werken. Zo ondervind u de minste hinder van uw verbouwing. 

brina-blum-uWoS2-7t1k4-unsplash
800 x 600 Marcel 3

Vanaf de basis nieuwbouwproject

Vanaf de basis ontzorgen wij u bij de aanleg van uw nieuwe badkamer. Wij verzorgen het leidingwerk, we verleggen indien nodig lichtpunten en kranen en kunnen naar wens vloerverwarming voor u aanleggen. 
In al deze stappen nemen wij een adviserende rol aan. Bij Mulder Tegelwerken weten we waar we over praten waardoor we u gedurende het project helemaal kunnen ontzorgen. 

Afwerking

De afwerking van uw badkamer. Een belangrijke laatste stap waarin wij alles tot in de details goed willen afleveren. Het stucadoren, het afwerken van de vloer, tegelen en het gebruiksklaar maken (de afmontage), zijn volledig in handen van Mulder Tegelwerken.
We zijn praktisch, meedenkend en hebben alles graag tot in de puntjes geregeld voor u.  

800 x 600
pexels-jean-van-der-meulen-1454804.jpg